• 1 kg mel
  • 100 g smør
  • 3 dl farin
  • 2 dl sirup
  • 1 spsk. kanel
  • 2 tsk. ingefær
  • 1 spsk. natron
  • 3 dl mælk
  • pynt: fx glasur, smeltet
    chokolade, krymmel… kun fantasien sætter grænser.

Smør, farin og sirup smeltes
sammen i en gryde ved svag varme.

Gryden tages af varmen, og
krydderier og natron røres i, mælken tilsættes lidt efter lidt.

Det afkøles helt!

Melet blandes i lidt efter
lidt. Dejen sættes tildækket i køleskabet mindst 1 time, men gerne til næste
dag.

Dejen rulles ud i ½ – 1 cm’s
tykkelse, og figurerne stikkes ud.

Bages ca. 5 min. på øverste
rille i ovnen ved 200 grader i en forvarmet ovn. 180 grader i en varmluftsovn.

Figurerne skal køles helt af,
inden de dekoreres.